Wat is Small Group Training?

Samen trainen

In Small Group Training train je samen met een klein groepje. Samen met vrienden, samen met mensen uit je buurt, of waarom niet, samen met collega's of mensen die werken in de buurt waar jij werkt.

Goedkoop

Een privétrainer is duur, maar niet als je de kosten deelt. Door samen te trainen deel je de prijs van de trainer en wordt het heel erg betaalbaar, vergelijkbaar met de prijs van een groepsles in de fitnessclub.

Professionele begeleiding op maat

Wat Small Group Training extra aantrekkelijk maakt, is dat je net als bij privétraining zelf je eisen kan stellen over de inhoud van de training, het uur en de locatie. Je traint onder professionele begeleiding, en verhoogt zo de kwaliteit van je workout.

Plezant en efficiënt

Trainen in groep is plezanter dan alleen. In groep train je ook nog eens efficiënter. Je pusht elkaar om dieper te gaan tijdens de training. Dankzij het sociale engagement houd je het ook makkelijker vol. Je zal dus minder geneigd zijn om af te haken. Daar kan geen fitnessabonnement tegen op.

Zelf een groep starten of aansluiten bij een groep

Je kan je aansluiten bij een bestaande groep, maar je kan ook een groep oprichten. Wil je een groep oprichten, overtuig dan zelf vrienden. Gebruik zeker ook de sociale media. De pagina is speciaal ontworpen om gemakkelijk te delen en kandidaten te zoeken. Wij zoeken zelf ook via onze online kanalen naar extra kandidaten om jouw groep te vervolledigen.

IMG_20190509_003527.jpg
IMG_20170509_205551_007.jpg