Tel: +32 499 11 51 99

info@fitterandfitter.be
 

Contact

SGT Leefdaal

Leefdaalse onderneemster Cindy Vranken nodigt je uit om met haar te trainen!

De Leefdaalse onderneemster Cindy Vranken beklom in september de Kilimanjaro. Ze trainde 6 maanden met een personal trainer van Fitter&Fitter. Nu wil ze samen met buren uit de omgeving trainen door samen een professionele coach te delen.

Waar? Dorpstraat 369, Leefdaal

Wanneer? Elke donderdag om 18.30 

Wat is Small Group Training? Lees hier wat de vele voordelen van SGT zijn en hoe het in zijn werk gaat.

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van een groepje dat in Leefdaal samen traint? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Cindy aan het woord

Sport was nooit mijn ding en dat is nog zachtjes uitgedrukt! Als ondernemer voelde ik echter dat er iets moest gebeuren. Ik was op 2 jaar tijd meer dan 20 kg aangekomen en voelde mij niet meer goed in mijn vel. Toen ik de uitdaging aannam in 2017 om de Kilimanjaro te beklimmen, was dat voor mij de stok achter de deur en falen staat niet in mijn woordenboek. Ik was vastbesloten om "beweging" deel uit te laten maken van mijn leven en op een andere manier te gaan leven en ondernemen.

 

Dankzij de intensieve begeleiding en persoonlijke motivatie van mijn personal trainer Bart ben ik erin geslaagd om in 8 maanden tijd mijn conditie op een zodanig niveau te brengen dat ik de top van de Kilimanjaro behaald heb. Het was een reis met vallen en opstaan waarbij ik oa een achillespeesblessure opliep maar Bart vond altijd wel een creatieve oplossing om het trainingsschema aan te passen en bleef in mij geloven. Daarvoor ben ik hem dankbaar, jij moet het natuurlijk zelf doen en daarbij is het belangrijk dat je blijft doorgaan en momentum creërt. En dat is net iets makkelijker als Bart naast je loopt die je regelmatig op de vingers tikt :-)

Het resultaat is dat ik mij nu veel fitter voel,
ik heb veel meer energie en geloof het of niet, maar voor het eerst in mijn leven vind ik het echt cool om te sporten. Ik heb nog steeds wekelijks personal training met Bart aangevuld met smallgrouptraining bij mij thuis in Leefdaal. Op die manier hoop ik ook andere mensen te motiveren dat sport voor iedereen haalbaar is.

 

Bart is voor mij een voorbeeld van iemand die leeft voor zijn passie, vanuit zijn hart en ik kan hem en zijn team dan ook van harte aanbevelen als je streeft naar een gezonder en gebalanceerder leven.

 

Groetjes,

Cindy

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now