Lotte S - SGT Winksele

Ik ben al 10 jaar op zoek naar een leuke en complete workout. Als mama van 3 jonge kinderen is het niet eenvoudig om naast al hun hobby’s, nog tijd de vinden voor jezelf om te gaan sporten. Ik probeerde van alles, maar hield niets langer dan enkele weken vol.

Vorig jaar vroeg mijn collega me mee naar de Small Group Training in Winksele. Haar motivatie: da’s altijd buiten, iedereen moedigt elkaar aan, je kan je eens goed uitleven, je hoofd helemaal leegmaken en je wordt er alleen maar fitter van. Altijd buiten?! No way, ik haat koude en regen. Om haar te plezier ging ik mee, maar had totaal geen zin. Mijn spieren en conditie dachten immers dat ze al 10 jaar met pensioen waren.

Maar amai, ben ik blij de ze me mee vroeg. De trainingen zijn zeer afwisselend, intensief en de ideale combinatie van kracht en conditie. Iedere training is een uitdaging.

Je kan zelf beslissen hoe zwaar je de training voor jezelf maakt. De trainer zorgt ervoor dat iedere oefening een aantal variaties heeft. Zo kan je rustig opbouwen als ‘beginner’, maar evengoed je grenzen verleggen als ‘gevorderde’. Omdat we een kleine groep zijn, kan iedere oefening die je uitvoert, door de trainer nagekeken en verbeterd worden, indien nodig. De groepssfeer is ook bevorderlijk om het beste uit jezelf te halen. En de buitenlucht doet écht deugd.

Feit is dat mijn collega vorig jaar niet gelogen heeft. Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen en wil liefst geen enkele training missen, zelfs als het koud is, regent of sneeuwt.

En als ik nog even onze trainer wat extra credits mag geven… Helemaal geweldig om te zien hoe hij pas tevreden is als we tijdens de training eindelijk zwijgen.

Wil jij ook fitter en fitter worden, schrijf je dan snel in voor een gratis proefles! Because life is better when you’re fit!

Lotte S.

40137746_2176169362640061_63868862691918
GOPR0155[1].JPG

Cindy aan het woord

Cindy doet samen met mensen uit de buurt wekelijks een training. Voor ze met Small Group Training startte, had ze al 8 maanden personal training met gedaan en daarover vertelt ze het volgende...

Sport was nooit mijn ding en dat is nog zachtjes uitgedrukt! Als ondernemer voelde ik echter dat er iets moest gebeuren. Ik was op 2 jaar tijd meer dan 20 kg aangekomen en voelde mij niet meer goed in mijn vel. Toen ik de uitdaging aannam in 2017 om de Kilimanjaro te beklimmen, was dat voor mij de stok achter de deur en falen staat niet in mijn woordenboek. Ik was vastbesloten om "beweging" deel uit te laten maken van mijn leven en op een andere manier te gaan leven en ondernemen.

 

Dankzij de intensieve begeleiding en persoonlijke motivatie van mijn personal trainer Bart ben ik erin geslaagd om in 8 maanden tijd mijn conditie op een zodanig niveau te brengen dat ik de top van de Kilimanjaro behaald heb. Het was een reis met vallen en opstaan waarbij ik oa een achillespeesblessure opliep maar Bart vond altijd wel een creatieve oplossing om het trainingsschema aan te passen en bleef in mij geloven. Daarvoor ben ik hem dankbaar, jij moet het natuurlijk zelf doen en daarbij is het belangrijk dat je blijft doorgaan en momentum creërt. En dat is net iets makkelijker als Bart naast je loopt die je regelmatig op de vingers tikt :-)

Het resultaat is dat ik mij nu veel fitter voel,
ik heb veel meer energie en geloof het of niet, maar voor het eerst in mijn leven vind ik het echt cool om te sporten. Ik heb nog steeds wekelijks personal training met Bart aangevuld met smallgrouptraining bij mij thuis in Leefdaal. Op die manier hoop ik ook andere mensen te motiveren dat sport voor iedereen haalbaar is.

 

Bart is voor mij een voorbeeld van iemand die leeft voor zijn passie, vanuit zijn hart en ik kan hem en zijn team dan ook van harte aanbevelen als je streeft naar een gezonder en gebalanceerder leven.

 

Groetjes,

Cindy

Tamara - SGT Lovenjoel

Op woendagavond hebben we onze vaste afspraak met onze besloten groep van 10 buurvrouwen.  De Small Group Training is gestart in oktober 2018 en jaja, we zijn nog altijd bezig! 

 

De trainer komt naar ons en we kunnen sporten in onze eigen straat. Dus geen verplaatsingen, dicht bij de kinderen voor het geval dat, geen parkeerproblemen, etc..   Zelfs bij regenweer hebben we de ondergrondse garage als alternatief.  We motiveren elkaar wanneer dit nodig zou zijn, maar wanneer we eenmaal bezig zijn smijten we ons. 

 

Onze condities zijn niet allemaal hetzelfde en onze 'gebreken' ook niet maar onze trainer heeft voor alles een advies.  Dus iedereen wordt op haar manier uitgedaagd.  SGT is voor ons de perfecte oplossing.  We combineren fun en sport en ondertussen worden we ook als buren 'closer'.

We hebben in het verleden al te kampen gehad met een trainer die weg viel maar  Bart zorgde ervoor dat we ons niet in de steek gelaten voelde.  Hij nam het tijdelijk met veel enthousiasme over tot er een nieuwe vaste trainer kwam.

Een aanrader dus, ook voor wie niet zo sportief is aangelegd!

Tamara VM.

IMG_20190508_202538_006.jpg